Køb klippekort til konfliktforebyggelse nu – og få fri adgang til vores ydelser, når det brænder på

Det er svært at forudse, hvornår stemningen ændrer sig, og konfliktniveauet pludselig stiger på arbejdspladsen.  

Nogle gange opstår problemerne hurtigt; andre gange ligger de og ulmer under overfladen i lang tid og bliver ikke adresseret, før det er for sent.

Men ét er sikkert! I skal gribe lynhurtigt ind for at undgå, at konflikterne eskalerer, og I får et dårligt psykisk arbejdsmiljø. Der er ikke tid til at afvente OK fra ledelsen, vente på, der bliver indhentet tilbud, de bliver evalueret og aftalerne indgået – jeres udfordringer skal adresseres med det samme, før de eksploderer.

Fri adgang til konfliktfaglig ekspertise

Derfor har Center for konflikftforebyggelse udviklet et klippekort, som giver jer fortrinsret til vores hjælp – når det passer jer. Der er brede rammer for klippekortet, så I kan benytte det til netop de aktiviteter, der er nødvendige i den akutte situation.  

Klippekortet er gyldigt i 22 måneder – køb det nu, hvis der er plads i budgettet og gem det, til I får brug for det.Center for konfliktforebyggelse har formået at give konkrete og løsningsorienteret sparring på de konkrete opgaver og har formået at berige os med strategier, vi kan anvende, når vi på ny skal hjælpe med løsning af en konflikt. Vi har været rigtig glade for ovennævnte forløb og håber, at vi fremadrettet kan finde samarbejdsflader med henblik på at arbejde med kulturændringer i offentligt regi.

Jan Jensen, Susanne Bommelund og Bente Juul
VISO-specialister i Socialstyrelsen

Hvordan skal vi skrue jeres klippekort sammen?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for en snak.

Samtykke til markedsføring