Vi er 60+ konsulenter
– alle eksperter i konfliktforebyggelse

Center for Konfliktforebyggelse har 15 års erfaring i at hjælpe frontlinjeorganisationer med sikkerhedsfaglige problemstillinger, konfliktfaglige problematikker og adfærdsrelaterede sociale udfordringer. Med 60+ konsulenter er der ikke den problemstilling, som vi ikke kan løse. Her på siden finder du kontaktoplysninger på vores chefkonsulenter.

Hvem er vi?

Vi er et hus med 60+ konsulenter der dækker alt fra psykologer, antropologer, organisations- og proceskonsulenter til instruktører i praktisk konflikthåndtering. Med andre ord; vi kan lidt af hvert. Fælles for os er dog, at vores kernekompetencer bygger på at forebygge, løse og håndtere konflikter mellem mennesker. Vores arbejde forvandler jeres problemstillinger til konstruktive standpunkter der understøtter trivslen, trygheden og tilliden i jeres organisation.

Hvilken konsulent passer bedst til din problemstilling?

Når du kommer til os, bliver du i første omgang mødt af Jon Valdemar, der er daglig leder af Center for konfliktforebyggelse. Sammen finder vi ud af, hvordan din konflikt ser ud og hvilke faktorer der gør sig gældende for netop jer. Ud fra samtalen finder Jon Valdemar dén konsulent i huset, der har de bedste forudsætninger for at hjælpe i netop jeres situation. Det kan være alt fra en af vores chefkonsulenter, til en af vores specialister. Men fælles for valget af konsulent ér, at vi altid vælger en med høj faglighed og erfaring på netop det område, hvor jeres problemstilling gør sig glædende.

Er det relevant for opgaven, henter vi også gerne eksterne undervisere og eksperter ind. Det kan fx være en forsker med opdateret og specialiseret viden inden for et særligt fagområde. Vi kan derfor altid tilbyde vores kunder den nyeste viden om de emner, der er oppe i tiden, så det samlede output bliver så kvalificeret som muligt. På den måde er du sikret, at du får de bedste vilkår for en løsning på din problemstilling, når du henvender dig til os. Uanset, hvad problemstillingen må kræve.

Vores chefkonsulenter

Vores chefkonsulenter er din indledende kontakt, når du kommer med en opgave. De tilrettelægger det mest relevante team, og sikrer sig at der er tale om fagpersoner, der er kvalificeret til at håndtere din specifikke problemstilling. På den måde sikrer vi, at du altid er i de bedste hænder uanset opgavens natur.

Konsulent Jon Valdemar

Jon Valdemar Andersen

Telefon: 70231921
Mail: jon@forebygkonflikt.dk
LinkedIn 

Fokusområder:
Jon er chefkonsulent indenfor konfliktforebyggelse og konfliktløsning. Han er konfliktmægler og konfliktcoach, og har en række specialpædagogiske kurser. Jon er også uddannet sikkerhedskonsulent/vagt og er direktør i Center for Konfliktforebyggelse.

Uddannelse:
Cand. Scient Pol

Medarbejder ved center for konfliktforegbyggelse

Bensaid Vincent Jlil

Fokusområder:
Bensaids er chefkonsulent indenfor ressiliens og psykisk robusthed. Hans kerneekspertise er Retreats og facilitering af transformative processer.

Uddannelse:
Specialpædagog
Systemisk- og anerkendende Coach fra Metropol
Facilitator og Procesleder fra CENFAC
3-årigt uddannelses- og træningsprogram “Sustainable Leadership and Co-Creation – Practicing presencing” hos Sustainable Leadership og Presencing Institute ved MIT

Medarbejder ved Center for konfliktforebyggelse

Christina G. Mellerup

Fokusområder:
Christina er chefkonsulent på børn- og ungeområdet og har udviklet Sofusmetoden. Hun er coach og konfliktmægler.

Uddannelse:
Folkeskolelærer, BA Nordisk litteratur

placeholder

Johan Trækjær Mellerup

Fokusområder:
Johan er chefkonsulent indenfor konflikthåndtering og ledelsesudvikling. Han er specialiseret indenfor organisation-og ledelseskommunikation. Lektor, EAL/CFL.

Uddannelse:
Master i Interpersonel organisationskommunikation
3-årigt uddannelses- og træningsprogram “Sustainable Leadership and Co-Creation – Practicing presencing” hos Sustainable Leadership og Presencing Institute ved MIT.
CPO High risk protection training.

Medarbejder Bjarne hos Center for konfliktforebyggelse

Bjarne Frøslee Ibsen

Fokusområder:
Bjarne er chefkonsulent for mental parathed & psykotraumatologi. Han er tidligere mangeårig leder af Rigspolitiets Psykologtjeneste og forfatter til ”Den voldsomme hændelse”, samt en lang række artikler.

Uddannelse:
Cand.psych. og ph.d. Specialist i psykotramatologi, arbejds- og organisationspsykologi.