Konflikthåndtering i styrelser

Konflikthåndtering i styrelser er afgørende for at opretholde effektiviteten og samarbejdet.
Hos Center For Konfliktforebyggelse anerkender vi, at de forskellige beslutningsprocesser, varierende interesser og misforståelserne i kaotiske perioder er med til at øge konfliktniveauet internt. Ved at prioritere anvendelsen af korrekte og effektive konflikthåndteringsstrategier kan det sikres, at styrelsen fastholder fokus på sine mål, træffer fælles beslutninger og opretholder et konstruktivt arbejdsmiljø.

Vi er specialister i konflikthåndtering

Hos Center For Konfliktforebyggelse tror vi på, at forebyggelse er nøglen til at arbejdspladsen formår at minimere og identificere konflikten, inden den eskalerer. Derfor giver CFK en masse redskaber, metoder og viden til at løse potentielt fremadrettede konfliktpunkter. Vores specialister sammensætter præcis det kursus og den træning, som skal til for at løse netop jeres problemstilling. Vi har eksperter på mange områder, så ligegyldig jeres konflikt, vil vi kunne udarbejde en strategi til løsning for jeres konflikt.

Du kan læse mere om alle vores ydelser her:

Vores ydelser

Brug for hjælp til konflikthåndtering?

Du er altid velkommen til at ringe til os og få vores umiddelbare vurdering – det er ganske gratis og uforpligtende.

Tag fat i Jon Valdemar nu på

7023 1921 eller jon@forebygkonflikt.dk

Konsulent Jon Valdemar

Vi har stor erfaring med konflikthåndtering i styrelser

CFK’s tilgang til konflikthåndtering i det kommunale

Hos Center For Konfliktforebyggelse har vi mere end 15 års erfaring i konflikthåndtering, hvilket betyder, at vores tilgang er professionel, ligegyldig hvilken problemstilling jeres styrelse står over for. Vi går ind for en proaktiv tilgang til konflikthåndtering i styrelserne, som skal være med til at forebygge og identificere konflikter, før de bliver for problematiske at løse. Konflikter er uundgåelige i enhver styrelse, da opgaverne er omfattende og skal eksekveres på kort tid, men med den rette tilgang kan problemerne mindskes. Tilgangen til konflikten kan ændres i form af træning i konflikthåndtering for medarbejdere og ledere, opbygning af en god virksomhedskultur og etablering af konstruktiv kommunikation.

Ligegyldig konfliktens omfang vil vi altid finde det perfekte match til din arbejdsplads. Vores fagprofesionelle har forskellige fokusområder og kernekompetencer, som gør, at de er specialister på lige netop deres område. Det betyder, at vi efter en dialog om jeres problemstilling finder det rette match og skræddersyer den perfekte løsning, som skal forvandle jeres problemstillinger til konstruktive standpunkter, som i sidste ende skal understøtte trivslen, trygheden og tilliden i jeres styrelse.

Læs mere om os

Det siger vores kunder fra styrelsen om os

- Vi har stor erfaring med at hjælpe styrelser med deres konflikthåndtering. Så lad os hjælpe dig og din styrelse med at håndtere konflikterne, så I får skabt et arbejdsmiljø, der bidrager til trivsel og effektive resultater!

“Jon har, på baggrund af cases og interview, formået at tage afsæt i specialkonsulenternes konkrete problemstillinger, hvilket har været særdeles givtigt. Dette har medvirket til, at vi har kunne anvende den tilegnede viden i egen praksis. Jon har formået at give konkrete og løsningsorienteret sparring på de konkrete opgaver, som er beskrevet for ham i form af cases, og har formået at berige os med strategier vi kan anvende, når vi på ny skal hjælpe med løsning af en konflikt. I forbindelse med kurset har vi fået tilført nye teorier, så vi er blevet i stand til an tilgå en opgave på en mere nuanceret og reflekterende måde.

Jon har været lyttende, anerkende og han har vist vejen i forhold til hvordan man kan løse et problem. Han har skabt et trygt miljø, hvilket har betydet at deltagerne har turde bringe egne udfordringer i spil. Jon formår at tage forskellige perspektiver på en problemstilling, uden selv at blive en del af den. Vi har været rigtig glade for ovennævnte forløb og håber at vi fremadrettet kan finde samarbejdsflader, med henblik på at arbejde med kulturændringer i offentligt regi.”

 

Jan Jensen, Susanne Bommelund og Bente Juul
VISO-specialister i Socialstyrelsen

Se flere cases her

Tag kontakt til os

Hvis du vil høre mere om hvordan vi arbejder med konflikthåndtering, så kontakt Jon, vores chefkonsulent inden for konfliktforebyggelse og konfliktløsning. Vores team af eksperter står klar til at hjælpe jer med konflikthåndteringen i jeres styrelse, ligegyldig hvor stort eller lille problemet er.

Tag kontakt via mail: jon@forebygkonflikt.dk

Tag kontakt via tlf: 70231921

Konsulent Jon Valdemar