Konflikthåndtering i kommuner

Konflikter er uundgåelige, hvor der færdes mange mennesker om samme opgave, hvilket ligeledes er tilfældet, når man arbejder i kommunale organisationer. Måden, hvorpå disse konflikter håndteres, har afgørende betydning for arbejdsmiljøet, den overordnede effektivitet og medarbejdernes trivsel på arbejdspladsen. Det er her, Center for Konfliktforebyggelse kommer ind i billedet. Vi er din pålidelige og professionelle samarbejdspartner inden for konflikthåndtering i den kommunale sektor.

Vi er eksperter i konflikthåndtering

Når vi arbejder med konflikthåndtering, identificerer vi potentielt fremadrettede konfliktpunkter, som kan forebygges med forskellige løsningsstrategier. Vi tror på, at forebyggelse er nøglen. Derfor er vores strategier udarbejdet til at identificere konfliktpunkter, før de eskalerer. Hos Center For Konfliktforebyggelse er vi eksperter på flere områder.

Du kan læse mere om alle vores ydelser her:

Vores ydelser

Er konflikten eskaleret?

Du er altid velkommen til at ringe til os og få vores umiddelbare vurdering – det er ganske gratis og uforpligtende.

Tag fat i Jon Valdemar nu på

7023 1921 eller jon@forebygkonflikt.dk

Konsulent Jon Valdemar

Vi har stor erfaring med konflikthåndtering i kommuner i hele landet

CFK’s tilgang til konflikthåndtering i det kommunale

Vores tilgang til konflikthåndtering i det kommunale starter med at forstå jeres dynamik og udfordringer. Når man arbejder inden for kommunen, er arbejdspladser ofte præget af komplekse systemer og konstante forandringer. Vi har arbejdet med konflikthåndtering i kommuner i mange år. Det betyder, at vores praktiske erfaring spænder bredt – lige fra de små konflikter til de større og mere omfattende konflikter. Det kan være alt lige fra forventningsafstemninger, forståelsesrammer, samarbejder og opgaveløsninger.

Vi består udelukkende af et team af fagprofessionelle, som alle er eksperter på hvert deres område. Når vi har forstået jeres konflikt, vil vi koble den konsulent på jeres situation, som har de bedste forudsætninger og kvalifikationer til at løse netop jeres konflikt. På denne måde kan I, med en konsulent fra CFK, være sikker på, at I modtager den mest kvalificerede og effektive konflikthåndtering på jeres kommunale arbejdsplads.
Så har I et mål om at løse konflikterne på arbejdspladsen med konstruktivt, så lad CFK være en del af rejsen. Læs mere om os herunder.

Se vores konsulenter

Det siger vores kunder om os

Vores store erfaring gør, at vi har forskellige cases at henvise til fra den virkelige verden. Så lad os hjælpe jeres kommunale arbejdsplads med at håndtere konflikterne, så I kan skabe et arbejdsmiljø, der bidrager til trivsel og succes.

“Vi har været rigtig glade for forløbet – ikke mindst de to sidste dage, hvor vi havde mulighed for at mødes fysisk, og hvor der var gode muligheder for dialog, både mellem dig og medarbejderne, og ikke mindst medarbejderne imellem. Jeg oplever, at der er sat en masse tanker og refleksioner i gang, og jeg har en meget fast tro på, at dine input til os kan have rykket noget ved tilgangen til borgermøderne, således at konfliktniveauet kan mindskes. Jeg har kun modtaget positive tilbagemeldinger fra mine medarbejdere omkring forløbet med dig, så mange tak for tre inspirerende dage.”

Lise Friis
Leder af Socialrådgivningen i Ringkøbing-Skjern Kommune

“Det var rigtig nyttigt for vores medarbejdere at være sammen på kursus. Her fik de mulighed for at se deres daglige problematikker ud fra andre vinkler end deres egne og drøfte nogle af de problematikker, de møder i hverdagen. Samtidig gav det stof til eftertanke at skulle betragte hjemmeplejen ud fra et borgerperspektiv. Undervisningen om begreberne magt og territorium var særligt værdifuld for vores medarbejdere: Hvilken magt har vi som hjemmepleje? Hvordan påvirker vores adfærd i borgerens hjem samarbejdet med borgere og pårørende? Ikke mindst fik vi sat fokus på, hvilke forhold vi skal være opmærksomme på ift. borgernes reaktioner med henblik på at konfliktnedtrappe eller forebygge konflikter.”

Charlotte Kaaber Sørensen
Strategisk Hjemmeplejeleder, Albertslund Kommune

Tag kontakt til os

Tag kontakt til os
Kontakt Jon, vores chefkonsulent inden for konfliktforebyggelse og konfliktløsning, hvis du vil høre hvordan vi kan hjælpe dig eller hvis du blot ønsker at hente hjælpen med det samme.

Tag kontakt via mail: jon@forebygkonflikt.dk

Tag kontakt via tlf: 70231921

Konsulent Jon Valdemar