Organisation

Udnyt jeres ressourcer bedst muligt og få en stærkere organisation

 

En stærk organisation forebygger konflikter

Står I over for eller er i gang med en forandring af jeres organisation eller de vilkår, organisationen arbejder under? Eller har I brug for mere viden om en ny problematik eller et nyt perspektiv på en gammel?

Center for Konfliktforebyggelse kan hjælpe jer med begge dele. Vi kender hverdagen, udfordringerne og de vilkår, som danske institutioner og organisationer med direkte bruger/borger- og kundekontakt er underlagt. Vi leverer en rådgivning, som er baseret på solid erfaring, brede kompetencer og omfattende lokalkendskab. På den måde kan vi hjælpe jeres organisation med at forebygge unødige konflikter, så både medarbejdernes, ledernes og organisationens ressourcer kan udnyttes bedst muligt – der, hvor det giver mening, skaber udvikling og gør en kvalitativ forskel.

Vi leverer nye redskaber og metoder, der gør det muligt for jer at opdage uforudsete og mere effektive veje til at nå de målsætninger, I arbejder med. Nøgleordet for os er, at det skal være let at gøre i praksis, og at det skal være meningsfuldt for de medarbejdere, der skal løfte opgaven. Det øger nemlig chancen markant for en højere arbejdsglæde hos den enkelte samt en betydelig kvalificering af dennes indsats og resultater.

Konfliktforebyggelse organisation

Vores oplevelse er, at det for det meste ikke er ressourcer, der mangler, men de rette metoder og den rigtige analyse af de udfordringer, man forsøger at løse.”

Jon Valdemar Andersen,
Direktør, CFK

 

Vores andre løsninger

Uddannelse

Certificeret uddannelse i konfliktforebyggelse, der primært er målrettet frontlinjepersonale i den offentlige sektor.

360° virksomhedsanalyse

En helhedsanalyse af virksomhed, ledere og medarbejdere med henblik på konfliktforebyggelse og ressourceoptimering.

Vedligeholdelse

En vedligeholdelsesstrategi med fokus på kompetenceoptimering og fastholdelse af medarbejdere og lederes nye viden.

Team

Praksisorienteret rådgivning og konkrete redskaber, der styrker den kollegiale kommunikation og teamsamarbejdet.

Leder

Strategiudvikling og rådgivning til ledere, der ønsker at stå i spidsen for at løse konflikter.